Dominant ‘s-Heerenbroek wint overtuigend

Algemeen

‘S-HEERENBROEK - De voetballers van ‘s-Heerenbroek hebben de competitie hervat met een uitstekende overwinning op Wijthmen. Met dominant voetbal en zonder een kans weg te geven won de formatie van trainer Freddie van den Burg met 4-0.

‘-s-Heerenbroek was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, al lagen het tempo en de balcirculatie in het eerste kwartier nog te laag. Daarna ging de thuisploeg vlot combineren. Dat leidde in de 24e minuut tot de 1-0 van Willard Visscher. Ruim tien minuten later was het Jonno Pruim die een goed teruggetrokken bal van Jesper Wennemers binnen werkte. Op slag van rust was Pruim de aangever en Wennemers de afmaker. In een eerste helft met veel kansen was er nog een fraaie aanval waaruit Rob Henniphof niet wist te scoren.

Na rust zou hij alsnog zijn treffer meepikken, een andermaal mooie aanval waarbij Henniphof attent reageerde. Van den Burg was te spreken over de gehele teamprestatie en wees daarbij ook naar een hard werkend middenveld en prima spelende voetballers als Sem pruim, Martin van Ittersum en Visscher.