Afbeelding
Foto: aangeleverd

Actie ‘Pak van m’n hart’ voor KTK

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Een nieuw uniform in 2024. Dat is de inzet van het Kamper Trompetter Korps (KTK) van de groots opgezette crowdfundings-actie. Onder de actienaam ‘Pak van m’n hart’ gaat de vereniging ruim €100.000 inzamelen om de oude uniformen te vervangen. De vereniging doet een beroep op de Kamper bevolking en haar bedrijfsleven.

Ruim 15 jaar loopt het KTK in het huidige uniform. Na veel aanpassingen en wijzigingen is het tijd voor een ander pak. “De rek is eruit en de kosten die we moeten maken voor herstel en bijkopen rijzen de pan uit”, aldus voorzitter Henry Dalsem. “Bovendien wordt het tijd voor een meer eigentijdse look omdat wij een band zijn die veel jongeren aantrekt”. 

Het uniform van het KTK krijgt het er flink van langs. Er wordt in alle weersomstandigheden opgetreden en de bewegingen die de leden maken, hebben extra slijtage tot gevolg. Inmiddels wordt er met een topdesigner gewerkt aan een outfit die niet alleen visueel het KTK effect moet gaat versterken maar ook voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die band stelt aan haar uniformen om maximaal te kunnen performen.

De hele vereniging is geactiveerd om de enorme investering bij elkaar te krijgen. Ieder lid heeft een persoonlijk streefbedrag gekregen om zo diens eigen pak te financieren. Dit bedrag wordt gerealiseerd door crowdfunding en door acties waar de leden een jaar lang aan mee kunnen doen.

Op www.crowdfundingvoorclubs.nl/kampertrompetterkorps kan een lid financieel worden ondersteund door een donatie te doen. Onder de deelnemers staat onder de naam Kamper Trompetter Korps ook een account om een algemene donatie te doen. “We hopen dat Kampen ons massaal gaat steunen door een bijdrage te leveren. We treden veelal belangeloos op in de Gemeente en we hopen dat nog lang te doen voor onze stad. Het liefst vanaf 2024 in een nieuw uniform. Zodat heel Kampen, Nederland en Europa van het nieuwe KTK kan genieten”, aldus Dalsem.

Ook roept de voorzitter mensen met een goed wervingsidee op contact op te nemen met de vereniging. Dit kan via info@kampertrompetterkorps.nl.

Door de groei van het KTK zijn er minimaal 70 nieuwe uniformen nodig. De jeugdafdelingen van de vereniging hopen in navolging van het KTK ook over te gaan naar de nieuwe outfits. 

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16