Afbeelding
Foto: Nick de Vries

Zangconcert in De Leuke Hanzestad

Algemeen

KAMPEN - Maandagavond 12 juni vindt er een zangavond plaats in De Leuke Hanzestad  IJsseldijk 12 nabij de Bovenhaven. 

Tijdens deze avond vinden optredens plaats van drie koren en dat zijn: het Popkamerkoor Musical Art onder leiding van Aart Mateboer met Laura Knul op piano en sopraan Despina Krango als sopraan; Shantykoor De Kamper Koggezangers met dirigente Joke van Tent en de muziekgroep met Piet Bredewold drums, Henk Plakke accordeon, Henry de Vries basgitaar, Michelle Ferron banjo en fluit en Arjen Meijer gitaar. 

Als derde koor treden de Old Dutch Boys op met zangers Joke van de Ziel, Jan Beverwijk, Hans van Maanen, Tjeerd Riesebos, Gerard Leyen en Rolf Plender met de muzikanten van de Koggezangers aangevuld met Harald Dinkelberg viool en Peter Nijsingh gitaar.  Een bijzonder drie-eenheid met klassieke popsongs, zeemansliederen en Schotse en Ierse shantysongs. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Inloop kan vanaf 19.00 uur. Kosten 10 euro met gratis twee consumptiemuntjes.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 18 uur geleden