Afbeelding
Foto: aangeleverd

Pretletters bij De Ontdekking

Algemeen

KAMPEN - Vorige week donderdagochtend was het een feestje op het plein bij De Ontdekking. De peuters en kleuters zaten ademloos te kijken en luisteren naar een voorstelling. Dit was georganiseerd door Iris Kindcentra en de Bibliotheek samen. Bij de peuteropvang in De Ontdekking vinden ze voorlezen namelijk erg belangrijk en leuk en daar helpt de Bibliotheek graag bij!

Kamerspel speelde Pretletters: een voorstelling over letters. Het begon met de K van koffie, daarna waren er heel veel vogels maar stiekem zat Monique aan de geheime la. En wie had kunnen denken dat je van letters een tafel kunt maken? Of dat letters ook heel lekker kunnen zijn?

Lijkt deze voorstelling je ook leuk? Op 9 juni is de Bibliotheek met Kamerspel bij De Speelpoort. Dan is er een gratis letterfeest voor kinderen en ouders en kun je de voorstelling ook komen bekijken. Neem dan ook je vrienden en vriendinnen mee! Het is van 13.30 tot 17.00 uur en alle kinderen en ouders zijn welkom. Op 14 juni komt Kamerspel deze voorstelling spelen bij het Cruyffcourt, tussen 13.30 en 16.30 uur.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 17 uur geleden