Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Een uur van bezinning: Taizéliederen in de Nieuwe Kerk Kampen

Algemeen

KAMPEN - Op zondag 1 oktober kunt u in de Nieuwe Kerk Kampen een uur lang Taizéliederen meezingen. Het evenement wordt begeleid door diverse musici.

Op zondag 1 oktober, van 17.00 tot 18.00 uur, opent de Nieuwe Kerk aan de Broederweg 32 in Kampen haar deuren voor een bijzonder evenement. Bezoekers krijgen de kans om Taizéliederen te zingen, die volgens de organisatoren “van hoop en gebed” zijn. Het evenement wordt muzikaal ondersteund door het koor Kavóca, onder leiding van Luthine Postuma. 

Naast het koor zullen ook andere musici hun talenten laten horen. Jan Rein Palland zal de viool bespelen, Gert van Heerde neemt de cajon en chimes voor zijn rekening, en Herman Kamp zal het orgel bespelen. De liturgie wordt verzorgd door Kees Stam.

Het evenement belooft een uur van muzikale bezinning te worden, waarbij de nadruk ligt op thema’s van hoop en geestelijk welzijn. “Dus als zoekt u naar een moment van rust en reflectie”, aldus de organisatie “of wilt u gewoon genieten van prachtige muziek, markeer dan 1 oktober in uw agenda en kom naar de Nieuwe Kerk in Kampen.”

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39