Afbeelding
Foto: humanitas.nl

Nieuwe locatie voor Vriendencafé Humanitas

Algemeen

KAMPEN – Het Vriendencafé van Humanitas heeft haar nieuwe locatie gevonden aan de Oudestraat 80 in Kampen. Het Vriendencafé was jarenlang gevestigd aan de Burgwal. De nieuwe locatie biedt meer mogelijkheden voor activiteiten en heeft een centrale ligging in de binnenstad.

Het Vriendencafé is een plek waar ontmoeting en gezelligheid centraal staat. Iedere eerste vrijdag en derde zondag van de maand is het Vriendencafé geopend en staan vrijwilligers klaar voor een gezellig praatje en een kop koffie of thee. Samen kunnen er spelletjes gespeeld worden. De organisatie vertelt: “Zo spelen we in het Vriendencafé iedere maand samen het spel weerwolven. Voor en na het spel ontstaan er vaak leuke gesprekken en tijdens het spel is de focus te zien op de gezichten van de gasten. Daarnaast hebben we iedere maand hebben een eetclub. Over het algemeen koken we op de laatste vrijdag van de maand samen met de gasten waarna we er samen tijdens de maaltijd van smullen.”

Wie behoefte heeft aan meer contact is welkom in het Vriendencafé of kan contact opnemen met Humanitas via vriendencafekampen@humanitas.nl. 

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16