Afbeelding
Foto: Aangeleverd Ukien.

‘t Ukien wordt op 24 februari omgetoverd tot Nick Cave Café

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Op zaterdag 24 februari wordt ‘t Ukien wederom omgetoverd tot een gezellig café, dit keer met muziek van de legendarische Nick Cave en zijn Bad Seeds. 

De beste man kon zelf niet afzakken naar Kampen, dus zijn veelzijdige werk wordt uitgevoerd door the next best thing, namelijk de coverband Tender Prey. Heb je zin in een sfeervolle avond met een unieke setting en muziek van deze veelzijdige artiest? Kom dan zeker langs, deze zaterdag bij ‘t Ukien.
De bekende poppodium ambiance van ‘t Ukien wordt omgetoverd tot een atmosfeer vol Peaky Blinders allure. Met comfortabele zitplaatsen, knusse tafeltjes, zachte kaarsverlichting en bediening aan tafel, word je ondergedompeld in de sfeer van een bruin café in Birmingham, 1919.
De zeskoppige band Tender Prey neemt je mee op een reis door de grootste hits van Nick Cave and the Bad Seeds. De muziek van Nick Cave combineert rock, punk, blues en nog meer genres tot een mooi geheel. Tender Prey belichaamt zijn muziek ook als geen ander. Van de diepgaande emotie van “Into My Arms” tot de rauwe energie van “Red Right Hand,” elke noot weerspiegelt de essentie van Cave’s repertoire. Het is niet voor niets dat Tender Prey ook is goedgekeurd door Nick Cave zelf!
Nick Cave heeft zijn bekendheid natuurlijk mede te danken aan de televisieserie Peaky Blinders, waarin zijn nummers vaak te horen zijn. Om een soortgelijk sfeertje te creëren, nodigt ‘t Ukien bezoekers uit om gehuld te komen in hun beste Peaky Blinders-outfit. De persoon met de beste outfit krijgt een gratis drankje.
De Nick Cave Tribute met Tender Prey vindt plaats op zaterdag 24 februari in ‘t Ukien in Kampen. De deuren van ‘t Ukien openen om 20:00 uur, en de band speelt vanaf 20:45 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €15,- en kunnen op de website worden gekocht. Houd er rekening mee dat voor online boekingen een service fee van €1,- per kaartje geldt. Voor wie liever de fee vermijdt, biedt Blue Music aan Bovenhofstraat 4 in Kampen een fysiek verkooppunt, geopend op vrijdag van 12 tot 6 uur en op zaterdag van 10 tot 2 uur.
Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.ukien.nl of neem contact op met ‘t Ukien via info@ukien.nl.