foto ter illustratie
foto ter illustratie Foto: archiefbeeld

Subsidie Kamper Sportakkoord beschikbaar

Algemeen

KAMPEN - Sportservice Kampen lanceert een nieuw subsidieprogramma; het Kamper Sportakkoord. Met deze subsidie wil Sportservice Kampen lokale sportaanbieders, buurtorganisaties, scholen en stichtingen activeren een aanvraag in te dienen die passen bij de doelstellingen en ambities van het Kamper Sportakkoord. Aanvragen kunnen vanaf 18 maart ingediend worden.

Deze initiatieven hebben als doel om meer inwoners in beweging te brengen en te houden. De activiteiten kunnen variëren van het organiseren van sport- en beweegevenementen, het opzetten van nieuw beweegaanbod voor specifieke doelgroepen, ledenwerfacties tot het aanbieden van workshops voor trainers.

“We moedigen alle organisaties in onze gemeente aan om deze subsidie aan te vragen voor activiteiten die bijdragen aan een actievere levensstijl voor onze inwoners. Zodat iedereen in de gemeente Kampen een leven lang veilig en met plezier kan sporten en bewegen, passend bij hun eigen mogelijkheden, wensen en behoeften”, aldus Mark Homme van der Veen van Sportservice Kampen.

De subsidieaanvragen worden beoordeeld op basis van criteria zoals de verwachte impact op het bevorderen van bewegen, de mate van samenwerking met verschillende partijen en de duurzaamheid van het project op lange termijn.

Geïnteresseerde organisaties kunnen meer informatie vinden over de subsidievoorwaarden en het aanvraagproces op www.sportservicekampen.nl. Met deze subsidie hoopt Sportservice Kampen een positieve impuls te geven aan een gezondere en actievere leefstijl van alle inwoners.