Interieur Sint-Annakapel
Interieur Sint-Annakapel archieffoto

Spelers gezocht voor theatervoorstelling

Cultuur

KAMPEN – Merel Meijberg zoekt voor haar afstudeerproject spelers voor haar theatervoorstelling ‘Doorzichtig Glas’. Zaterdag 19 december houdt zij daarvoor een auditiedag. Die wordt van 10 tot 17 uur in de Sint-Annakapel aan de Broederweg gehouden en is volledig coronaproof. 

‘Doorzichting Glas’ gaat over een vrouw op leeftijd die in een flatje woont en door haar kwalen aan huis is gebonden. Er komt niemand langs, behalve de dagelijkse thuiszorg. Naast haar wonen een alleenstaande leraar en een advocate. De (oudere) vrouw ziet hen door het leven razen. Dan slaat corona toe en komen haar buren thuis te zitten. De vrouw verzint allerlei manieren om met hen in contact te komen. Maar wat als haar buren elkaar ontdekken? Zien ze haar dan nog wel staan? Onder geen voorwaarde wil de vrouw terug naar haar eenzame bestaan en zet zij alles op alles om het contact tussen deze twee te saboteren. 

De repetities voor de voorstelling vinden plaats van januari tot juni op donderdag- of maandagavond en op vijf zaterdagochtenden. De voorstellingen worden in juni gegeven. Deelname aan de auditiedag is gratis. Meedoen aan het project kost 175 euro per persoon. Ben je geïnteresseerd, geef je dan op via mmeijberg@outlook.com onder vermelding van je voor- en achternaam, je leeftijd en een foto van jezelf. 

Fred Sollie