Afbeelding
Aangeleverd.

Feestelijke opening theaterseizoen: 400 vrijkaarten

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - Anderhalf jaar was de Stadsgehoorzaal gesloten. Maar nu de deuren eindelijk weer open mogen, start het theater met een wel heel bijzondere, feestelijke opening van het theaterseizoen. 400 Kampenaren mogen gratis naar dé grote Nederlandse musical die dit seizoen langs alle theaters reist: de Rocky Horror Show.

Directeur Jelle Wouda zegt hierover: “We hebben besloten om 400 kaartjes weg te geven, omdat we eindelijk de coronamaatregelen grotendeels achter ons kunnen laten en met onze theaterbezoekers weer een geweldige avond  kunnen beleven. Niet alleen de tienduizenden mensen die jaarlijks naar de Stadsgehoorzaal komen hebben dit gemist, maar ook wij als Stadsgehoorzaal staan te popelen om weer gasten te ontvangen. Heel toevallig hadden we aan het begin van het theaterseizoen deze musical geboekt. Omdat we een openingsfeest wilden geven zijn we met het grootste impresariaat van Nederland om tafel gaan zitten. Gelukkig wilden zij graag meewerken aan dit feest en daardoor kunnen we zoveel kaarten weggeven. Vergeet niet dat de toegangsprijs in de theaters normaal €39,50 is. Het is echt een fantastisch cadeau. We hopen ook dat alle mensen zo weer het vertrouwen krijgen en de andere voorstellingen weer gaan bezoeken. 

De Rocky Horror Show is wereldwijd een fenomeen die genomineerd is voor 5 Tony Awards. Normaal speelt de musical op Broadway en Westend, maar nu dus in Nederland. De hoofdrolspelers zijn allemaal het beste wat er in Nederland te vinden is: Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters en nog heel veel andere geweldige musicalartiesten. De recensies zijn unaniem: dit is een bijzondere musical die je niet mag missen. Hij is heftig, met veel rockmuziek, maar vooral erg grappig. 

Kaarten voor Rocky Horror kunnen op www.stadsgehoorzaalkampen.nl besteld worden met de promotiecode ‘nieuwseizoen’. Om theatervoorstellingen in Nederland te bezoeken, heeft is er op dit moment een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan zijn een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs.

Het theaterseizoen in de stadsgehoorzaal bestaat dit jaar uit ruim 120 voorstellingen. In oktober worden de voorstellingen vanaf januari bekend gemaakt. 

Nick de Vries

Nick de Vries