Afbeelding
Foto: L. Roelofsen

Kunst en creativiteit in de Voorjaarsvakantie

Cultuur Ingezonden

In de voorjaarsvakantie is het atelier in de Vrije ruimte geopend voor alle mensen. Op maandag 27 februari is er van half 10 tot 12 en van 13 tot 14.30 het Schilderatelier voor kinderen. In het atelier kunnen kinderen vrij werken met divers materiaal, ouders en/ of grootouders kunnen ook meedoen.

Op dinsdag 28 februari kun je ook ‘s morgens werken in het Schilderatelier voor kinderen en ’s middags van 13 tot 15.00 uur  is er de workshop; “Maak je eigen filmposter”. Voor verschillende leeftijden vanaf 8 jaar. Als je zelf in de film speelt  is het leuk als je een foto van jezelf uitprint en meeneemt, maar dat hoeft niet. Er zijn verschillende materialen om jouw filmposter vorm te geven.

Op woensdag 1 maart is er van half 10 tot 12 het Open Atelier voor iedereen vanaf 17 jaar. In het atelier kun je vrij werken en veel ideeën op doen. Er is ruimte voor gesprek en ontmoeting. Je wordt begeleid door een kunstenaar.

De Vrije ruimte is een deelruimte voor o.a. kunstenaars die het delen als atelier, en er is plek voor andere initiatieven van mensen. Workshop, Yoga, gespreksgroep, lezing etc. Informeer naar de mogelijkheden, of kom eens langs. Voor meer info, ook over de workshops bel of app: 06-19736056

De Vrije ruimte in Cultuurbroedplaats Het Werk aan de Zandbergstraat 2 IJsselmuiden.