Het mannenkoor
Het mannenkoor "Recht Deur Zee". Foto: Piet Ymker

Gezellige inloopavond op zaterdag 11 maart 2023 van het mannenkoor “Recht Deur Zee”.

Cultuur Ingezonden

Het kan eindelijk weer na twee vervelende coronajaren organiseert het Mannenkoor “Recht Deur Zee” op Zaterdag 11 maart 2022 weer haar jaarlijkse gezellige inloopavond. De locatie is ook dit jaar weer zalencentrum, “de leuke Hanzestad” IJsseldijk 12 te Kampen. Op deze avond zal “Recht Deur Zee” enkele optredens verzorgen. Bente van der Steeg uit Genemuiden, bekend van “The Voise Kids” ondersteunt het koor bij een aantal nummers met haar zang- en vioolspel . In de pauze en na afloop kunt u nog genieten van het zangduo “Men in Music “die op interactieve wijze het aanwezige publiek zal vermaken. Ook dit jaar is er weer een verloting met vele mooie prijzen.

Aanvang 20.00 uur, de toegang is gratis, zaal open vanaf 19.30 uur.

Mannenkoor “Recht Deur Zee” heeft inmiddels al weer een drukke optredens agenda 2023. Er staan optredens gepland in verzorgingstehuizen in Kampen, IJsselmuiden ,Zwolle, Hasselt en Raalte. Daarnaast neemt het koor deel aan het bekende Muzikaal Bootwateren 2023 in Ameland op zaterdag 17 juni. Ook is het koor uitgenodigd om de botterdagen Elburg op 9 september 2023 muzikaal luister bij te zetten.

Het belooft een gezellige avond te worden op zaterdag 11 maart 2023 in de “Leuke Hanzestad” Het koor “Recht Deur Zee” heet u dus van harte welkom.