Arise Kampen nodigt je van harte uit!
Arise Kampen nodigt je van harte uit! Foto: Ria Weerdmeester

De deur staat open bij Arise Kampen

· leestijd 1 minuut Cultuur Ingezonden

De deur staat open!!!

Bij Arise Kampen staat de deur open voor nieuwe leden. Op vrijdag 16 juni houden we een open repetitie.

Na een mooi voorjaar met de Matthäus Passion en ons reisje naar Duitsland is het zomer geworden. De tijd om de deuren open te zetten voor nieuwe leden.

Wij zijn een koor met ongeveer 30 leden en we bestaan bijna 50 jaar. Wij richten ons vooral richt op klassieke werken. Door de jaren heen hebben we naast de bekende oratoria een veelzijdig repertoire opgebouwd van barok tot moderne klassieke werken.

Op dit moment zijn we weer begonnen aan de Hohe Messie van Bach, of wel H-Moll Messe of wel de Mis in b-kleine terts. Verschillende namen voor een uniek koorwerk dat een mooie uitdaging biedt. Wij zullen dit gaan uitvoeren in 2024 in de Buitenkerk. In de tussentijd zullen we ook nog andere concerten gaan doen. We gaan meewerken aan de Hanzenacht op 14 oktober in Kampen. We gaan een adventsconcert geven, mede als voorbereiding op ons jubileum jaar 2024. Dat zullen we op 9 december in de Burgwalkerk gaan doen. Daarna gaan we een Festival of Lessons and Carols zingen in Loosdrecht.

Genoeg te doen dus en voldoende afwisseling de komende tijd als voorbereiding op ons jubileumjaar.

Kom je dat meevieren? Kom je binnen door onze openstaande deur? Wij ontmoeten je graag!!!

Wij repeteren, onder leiding van onze dirigent Sander van den Houten en repetitor Jos Mulder, iedere vrijdag vanaf 19.15 in de Broederkerk te Kampen, ingang Broederstraat. De repetitie duurt tot 21.00.

Op 16 juni ben je van harte welkom om een te komen luisteren en mee te repeteren. Maak kennis met dit unieke muziekstuk en met deze leuke groep mensen. Wij zullen zorgen voor een kopje koffie/thee natuurlijk. Wij zullen ook zorgen voor een buddy in het koor bij wie je terecht kunt de eerste periode om je te helpen met praktische zaken.

Voor informatie kun je ook alvast mailen naar info@arisekampen.nl. Om een indruk te krijgen van ons koor kun je ook kijken op www.arisekampen.nl.

Van harte welkom op 16 juni!

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47