Afbeelding
Foto: Deltaruiters

Prijzen voor Deltaruiters bij eerste weekeinde Maarle Indoor

Sport

IJSSELMUIDEN - Het indoorseizoen is begonnen bij de Deltaruiters op de nieuwe locatie in IJsselmuiden. Afgelopen vrijdag gingen de Deltaruiters van start met het Maarle-indoor springen. Diverse Deltaruiters vielen in de prijzen.

De aftrap was vrijdag voor de paarden in de rubriek BB en B-springen. Kim Spronk won deze rubriek met Christien. De vierde prijs was voor Babet van de Rijdt met Lucky Boy. Ook eiste ze de achtste prijs voor zich op met Lanola M. De negende plek was weggelegd voor Charel Heldoorn met Jolly April.

Een dag later stond het springen voor ponyruiters op het programma. Het was een drukke dag met veel startende combinaties. In de klasse BB-A/B/C werd Roselyn Slendebroek met Goldsberg’s Chilayne tweede. Lisa Post eindigde met Feline HP als zesde in deze categorie. Jojanneke Slendebroek en Let’s Little She-devil gingen met de tweede prijs van de klasse BB-D/E naar huis. Kyra Snoeijer wist met Big Dream en Dongravin respectievelijk een zesde en elfde prijs in de wacht te slepen in de klasse L-D/E.

Iedere rubriek had ook een tweede parcours. Hierin sleepte Sophie Post met Beukenhof’s Petra een tweede plek in de wacht in de klasse L-A/B. In de Klasse Z/ZZ-D/E mocht Anna Holtland met Kaj van Orchid’s de vierde prijs in ontvangst nemen in een sterk deelnemersveld.

Dressuurruiter Maxime van Dijk deed afgelopen weekeinde mee aan een wedstrijd in Vinkenga. Met haar paard Jensie kwam ze uit in de klasse M1. Ze behaalde twee keer een eerste prijs.


Gerard Meijeringh

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29