Afbeelding
Stockfoto

Kamper voetbalseizoen begint wederom met kraker Go-Ahead-DOS

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Evenals vorig seizoen ontmoeten Go-Ahead Kampen en DOS Kampen elkaar al in de eerste speelronde op zaterdag 25 september. In tegenstelling tot het vorige voetbaljaar is dit keer Sportpark Middenwetering het decor.

In de eerste speelronde van de eerste klasse D speelt KHC een thuiswedstrijd tegen Nunspeet. KHC speelt de eerste Kamper derby op 20 november. Dan staat het duel DOS Kampen-KHC geprogrammeerd. Op 29 januari treffen Go-Ahead Kampen en KHC elkaar op Sportpark Middenwetering.
Op 26 maart voetbalt KHC thuis tegen DOS Kampen. Op 9 april is het KHC-Go-Ahead Kampen op Sportpark De Venen. De kraker tussen DOS Kampen en Go-Ahead Kampen op Sportpark De Maten wordt op 30 april afgewerkt. Op de laatste speeldag zijn er thuisduels voor KHC (tegen SVZW) en Go-Ahead Kampen (tegen SDV Barneveld). DOS Kampen sluit de competitie af bij SVI.

IJVV

IJVV begint het seizoen in de tweede klasse H met een uitwedstrijd bij Hulzense Boys. Een week later is de eerste thuiswedstrijd in IJsselmuiden. Tegenstander is dan Enter Vooruit. IJVV besluit het eerste deel van de competitie met een uitwedstrijd bij Vroomshoopse Boys. Na de winterstop start IJVV op zaterdag 22 januari 2022 met een thuisduel tegen Be Quick Zutphen. De competitie wordt op 28 mei afgesloten met een uitwedstrijd bij Enter Vooruit.
In de vierde klasse D spelen Zalk, Wilsum, ’s-Heerenbroek en VV Kampen in een competitie met slechts twaalf ploegen. Deze competitie wordt op zaterdag 21 mei al afgesloten met de laatste competitieronde. Kampen is na een jaar afwezigheid terug in de vierde klasse.

Vierde klasse D

In de eerste speelronde begint ’s-Heerenbroek aan de competitie met een thuisduel tegen VHK. Zalk start thuis tegen VSW en Wilsum treft in eigen huis Dieze West. Op 30 oktober staat de derby Zalk-’s-Heerenbroek op het programma. Op 6 november is het ’s-Heerenbroek-Wilsum. Op 27 november speelt ’s-Heerenbroek thuis tegen VV Kampen. Op 4 december ontvangt VV Kampen in eigen huis Zalk. Voor 11 december staat het duel Wilsum-VV Kampen geprogrammeerd. Op 29 januari voetbalt Wilsum thuis tegen Zalk en op 12 maart ontvangt Wilsum ’s-Heerenbroek. Een week later is het Zalk-Wilsum. Op 26 maart speelt Kampen een thuiswedstrijd tegen ’s-Heerenbroek. Op 14 mei staan er twee derby’s in het Kamper voetbal gepland. ’s-Heerenbroek krijgt bezoek van Zalk en Kampen treft in eigen huis Wilsum. Op 21 mei speelt Zalk thuis tegen Kampen.

Gerard Meijeringh