Afbeelding
Stockfoto

Go-Ahead Kampen strikt DOS-goalie Steven Vonk

Sport

KAMPEN - Go-Ahead Kampen is er in geslaagd om een nieuwe keeper vast te leggen. Doelman Steven Vonk maakt de overstap van DOS Kampen naar Middenwetering. Vonk is opvolger van Renee Agterhuis die is gestopt met voetbal. 

Go-Ahead laat weten blij te zijn dat de zoektocht van de technische commissie naar een nieuwe keeper is geslaagd voor het sluiten van de overschrijvingsperiode. “We zijn de afgelopen periode heel druk bezig geweest om deze positie in te vullen en dat was zeker geen gemakkelijk proces. Veel keepers lagen al vast voor komend seizoen, maar met Steven halen we een talentvolle doelman in huis.”

De 19-jarige Steven Vonk doorliep de jeugdelftallen bij DOS Kampen en was afgelopen seizoen actief in het beloftenelftal. Vonk is blij met zijn overstap: “Bij DOS Kampen werd de situatie omtrent de keepers een stuk lastiger voor volgend seizoen, mede door de komst van Justin Bruins van KHC zou ik te weinig minuten gaan maken. Dit zou veel invloed hebben op mijn ontwikkeling. Bij Go-Ahead Kampen verwacht ik veel te gaan spelen in het beloftenelftal en ik hoop uiteindelijk door te gaan groeien naar een plek als vaste doelman in het eerste”, aldus Vonk. Gerard Meijeringh