Afbeelding
Stockfoto

Justin Bruins verruilt KHC voor DOS Kampen

Sport

KAMPEN - DOS Kampen heeft een vervanger gevonden voor keeper Erwin Henniphof, die de club na dit seizoen gaat verlaten. Goalie Justin Bruins komt over van KHC. Het is de derde spelers van KHC die overstapt naar de Poelänten. 

Bruins begon in de jeugd bij Go-Ahead en maakte als A-junior de stap naar Alcides. Vervolgens liep hij een kruisbandblessure op. Hij ging terug naar Kampen en ging spelen bij KHC. Na vijf seizoenen KHC vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. DOS toonde belangstelling en beide partijen wisten elkaar te vinden. 

“Ik was toe aan een nieuwe prikkel en bij DOS kan ik mijzelf verder ontwikkelen. Hoewel De Maten een nieuwe omgeving voor mij is, ken ik al heel veel jongens. Ik kijk ernaar uit om met hen de draad weer op te pakken, want we zijn wel weer eens toe aan een ‘normaal’ seizoen. Hopelijk kunnen we de lijn van vorig jaar voortzetten. Dan kunnen we lekker meedraaien in de eerste klasse”, zo laat Bruins optekenen op de website van DOS Kampen.  

Justin Bruins is de vierde aanwinst van DOS voor komend seizoen. Eerder verzekerde de club zich al van de diensten van Joel Visscher (KHC), Nick Notrot (KHC) en Burak Alp (Zalk). Delano Rijke (KHC), Maurice Vespignani (KHC), Frank Jansen (SVI), Erwin Henniphof (onbekend), William Jansen (Sportclub Genemuiden) en Bas Adema (onbekend) gaan DOS verlaten.




Gerard Meijeringh

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00