VV Kampen verslaat Vierhouten

KAMPEN - VV Kampen is het bekertoernooi begonnen met een ruime overwinning. Vierhouten ‘82 werd met 3-0 verslagen.

VV Kampen had in de eerste helft het meeste balbezit. Toch kwam de ploeg goed weg. Een strafschop van Vierhouten belandde tegen de paal. Voor de tweede helft zette Kampen-trainer Jeroen Kloekke Mike Piek in de spits. Tsegai Woldai kwam aan de zijkant te spelen. Dat pakte goed uit. “Met Tsegai en Mike als aanspeelpunt hadden we meer dreiging en kwamen we lekker aan voetballen toe”, aldus Kloekke.

Ook Silvan van der Meulen was belangrijk. Hij was bij alle drie de doelpunten betrokken. Zo leverde hij bij de eerste goal van Piek (55ste minuut) de assist. De 2-0 nam hij zelf voor zijn rekening uit een hoekschop. De 3-0 werd gemaakt door Dayhel Keijzer. Ook hier was Van der Meulen de aangever.

Kloekke is tevreden. “We hebben geen enkele blessure en hebben de boel fit. Daar zet ik op in. Ik wil de groep zo lang mogelijk fit houden. Ik ben tevreden over wat ik heb gezien. Er zit een stijgende lijn in. Daar ben ik blij mee”, aldus Kloekke.