Brenn de Lange is van de vijftien spelers die doorgaat bij KHC.
Brenn de Lange is van de vijftien spelers die doorgaat bij KHC. Foto: Tennekes

Sevok, Gwedelidze en Yilmaz vertrekken bij KHC, De Munnik en Olaria doen stapje terug

Sport

KAMPEN - Doelman Arian Sevok, Saba Gwedelidze en Sertac Yilmaz nemen na dit seizoen afscheid van KHC. Lesley de Munnik en Kevin Olaria doen een stapje terug bij de Kamper eersteklasser. Van de huidige selectie gaan vijftien spelers door bij KHC.

Naast aanvoerder Leroy Knol gaat het om Bryan Wielandt, Chiel te Hove, Jarron de Lange, Brenn de Lange, Durk van der Leest, Maurice Vespignani, Husham Ali, Mike Frederiks, Livai Vos, Boaz Smits, Giorney Rojer, Delano Rijke, Florian van der Wal en Jorik Schuur. Deze spelers maken ook komend seizoen deel uit van de eerste selectie van KHC.

Van de vertrekkende spelers zijn Sertac Yilmaz en Arian Sevok bezig aan hun eerste seizoen op Sportpark De Venen. Saba Gwedelidze zit in zijn tweede jaar bij KHC.
De staf van KHC blijft intact. In december vorig verlengde hoofdtrainer Durmusoglu zijn contract bij KHC met een seizoen met een optie voor nog een jaar. Ook assistent-trainer Jan Willem Palland tekende toen voor een jaar bij. Jan Willem de Lange gaat door als verzorger. Hetzelfde geldt voor keeperstrainer Patrick Mookus.

Gerard Meijeringh