Stockfoto

DOS Kampen en IJVV onderuit

EDE/VROOMSHOOP - DOS Kampen en IJVV zijn dinsdagavond zonder punten teruggekeerd naar respectievelijk Kampen en IJsselmuiden. DOS Kampen verloor de inhaalwedstrijd bij DTS Ede met 2-1. IJVV ging in het inhaalduel bij Vroomshoopse Boys met 1-0 onderuit.

DOS Kampen kwam in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bracht Ramon Beuling DOS langszij. Nadat een speler van DTS Ede met een man minder kwam te staan, wist te thuisploeg toch nog de overwinning binnen te slepen.

IJVV had geen goed antwoord op het fysieke spelletje van Vroomshoopse Boys. Frustrerend voor IJVV was dat de 1-0 een doelpunt met een luchtje was. De assistent-scheidsrechter van IJVV vlagde voor buitenspel, maar de arbiter liet de IJVV’er staan en keurde de goal goed. Neemt niet weg dat IJVV niet aan voetballen toekwam en zelf te weinig wist af te dwingen.