Afbeelding
Foto: KHC

Ook Jeffrey Bos verruilt Go-Ahead Kampen voor KHC

Sport

KAMPEN - In de zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is KHC opnieuw uitgekomen bij Go-Ahead Kampen. Jeffrey Bos is de derde aanwinst van KHC

Jeffrey Bos komt over van Go-Ahead. Hij is pas 18-jaar, maar kreeg al speeltijd in de hoofdmacht van Go-Ahead. Zo begon hij onlangs in de basis bij Go-Ahead in het uitduel bij DZC ’68. “Hij is een opbouwend sterke tweebenige verdediger die op meerdere posities inzetbaar is”, zo laat KHC weten. 

“Ik vind dat ik toe ben aan een volgende stap en dat is veel spelen. De concurrentie bij Go-Ahead is groot en bij KHC verwacht ik meer kansen te krijgen, zodat ik me nog beter kan ontwikkelen”, aldus Bos.  

“Zowel de club als de balans tussen ervaren en jonge spelers binnen de selectie spreken mij erg aan. Ik zal er zeker alles aan doen mij in het elftal te knokken, aldus Bos. 

Vorige week werd al duidelijk dat Hussein Raza komend seizoen gaat spelen bij KHC. Ook is hij afkomstig van Middenwetering, waar hij begin dit seizoen nog deel uitmaakte van de eerste selectie. Begin maart presenteerde KHC Tim Sleifer als eerste aanwinst. Hij maakt ook de overstap van Go-Ahead naar Sportpark De Venen.Gerard Meijeringh