Afbeelding

VV Kampen verslaat Wilsum

Sport

KAMPEN - VV Kampen heeft zaterdag de tweede overwinning van het seizoen geboekt. Wilsum werd met 3-0 verslagen.

Kampen kwam in de 35sste minuut op voorsprong. Na een overtreding op Kevin Veger benutte Brian Froger de toegekende strafschop.

Zo’n kwartier na rust viel de 2-0. Mike Piek veroverde de bal. Vervolgens ging hij de combinatie aan met Selim Ben Mansour. Piek kreeg de bal terug en scoorde. Nadat Wilsum de paal raakte zorgde Dennis van Reem voor de 3-0.

“Ik ben blij met onze zege. Het is ook meteen onze grootste overwinning”, grapte Kampen-trainer Jeroen Kloekke. “In de eerste helft was er meer druk van Wilsum. Na rust hadden wij de touwtjes in handen”, aldus Kloekke.

Wilsum-trainer Jan van Spijker was teleurgesteld over de nederlaag. “3-0 is duidelijk. Dan heb je iets niet goed gedaan. We hadden niet hoeven te verliezen, maar we maken geen goals, terwijl we de kansen wel hebben gehad. In de eerste helft krijg je onnodig een strafschop tegen. Joran Riezebos liep een tegenstander omver. Na rust begonnen we redelijk. We creëerden weer kansen, maar de gelijkmaker viel niet. Toen gingen we steeds meer open kaart spelen. Dat heeft Kampen goed uitgespeeld. Als je met 3-0 verliest, heb je geen recht van spreken. We hebben niet thuis gegeven”, aldus Van Spijker.

Gerard Meijeringh

Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Algemeen Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
(video) Insluiper steelt geld bij cafe´ in Kampen video 19 uur geleden
Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.