Afbeelding
Foto: Deltasteur

Minioren van Deltasteur naar Overijsselse Minioren finales 2023

Sport Ingezonden

Afgelopen weekend, op 11 en 12 maart, zwommen er 16 minioren van Deltasteur in de Overijsselse minioren finales van 2023. De finale vond plaats in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle. De estafetteteams behaalden 2 keer een podiumplaats en 2 keer een vierde plaats. Op de individuele afstanden werden er 7 medailles bij elkaar gezwommen en er werden maar liefst 62 persoonlijke records verbroken.

Het estafetteteam wat bestond uit Metz Agema, Mats van der Kamp, Do Klaassen en Erik School behaalde de derde plek. Zij zwommen op zaterdag ieder 50 meter vrije slag en deden dit samen in 2 minuten en 25 seconden.

Nova Volmer zwom het snelst op de 50 meter rugslag en werd Overijsselse kampioene.

Op de 100 meter vrije slag werd zij tweede en nam ze een zilveren medaille mee naar huis.

Erik School wist 4 bronzen medailles te bemachtigen. Hij zwom zich naar de derde plaats op de 100 meter vlinderslag, 100 meter schoolslag, 200 meter vrije slag en 200 meter wisselslag.

Blijdschap was er ook bij Lorèn de Velde Harsenhorst. Zij behaalde een zilveren medaille op de 50 meter schoolslag.  

Op zondag eindigde het wedstrijdweekend met een deelname aan de estafette door het estafetteteam met Bob ten Hove, Nova Volmer, Marsja Kroeze en Lorèn de Velde Harsenhorst. Zij zwommen ieder 50 meter vrije slag. Toen zij het zwembad uitkwamen, onder luid gejuich van hun clubgenoten, omhelsden zij elkaar want ze waren enorm trots op hun derde plek.

Knappe prestaties van de minioren van Deltasteur!

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16