Afbeelding
Aangeleverd

Lekker slapen doe je met Hypnos bedden van Kruider

Partnerbijdrages

Je kent het misschien wel, tijd voor een nieuw bed. Je gaat veel bedden testen, draaien, zoeken naar de juiste houding en dan toch niet lekker liggen. De keuze voor een bed is persoonlijk. Wij kijken graag samen met jou naar welk bed het beste bij jouw slaapwensen past.  Voel, probeer, test en neem ons advies mee. Lekker slapen, daar gaan we voor! 

Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit Hypnos bedden. Het grootste voordeel van onze Hypnos bedden? Nu besteld is vanavond slapen in je nieuwe bed! Hypnos staat internationaal bekend als expert in het maken van handgemaakte pocketveer bedden. Een pocketveermatras is zo uniek ontworpen dat het matras in staat is om direct naar jouw lichaam te vormen en de juiste ondersteuning te bieden, daar waar jij het nodig hebt. Het resultaat van een pocketveermatras? Een zeer ontspannen nachtrust en volledig ontspannen wakker worden, beter kun je de dag niet starten!

De Hypnos bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke en duurzame materialen, waaronder wol, kasjmier en zijde. Daarnaast heeft Hypnos duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn alle bedden 100% recyclebaar. Nog een leuk weetje over Hypnos, zij zijn hofleverancier van bedden voor het Engelse koningshuis.

Wil je graag komen proef liggen? Of zelfs gebruik willen maken van een meting op maat? Kom dan langs in onze showroom aan de Steenwijkerdiep 6 te Steenwijk. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijzen. Volop ideeën voor de slaapkamer doe je op bij Kruider Wooninrichting.

www.kruider.nl