Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Neem jouw iPhone 14 overal mee naartoe

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Jouw nieuwe iPhone wil je het liefste overal mee naartoe nemen. Iedere dag wil je bereikbaar zijn voor vrienden en familie. Daarnaast heb je al jouw sociale media op dit apparaat staan, maak je regelmatig foto’s en video’s en wil je de tijd ook doden met een aantal spellen. Jouw smartphone zal hierdoor ook veel te verduren hebben. Iedere dag weer stel je het apparaat bloot aan omstandigheden die krassen kunnen veroorzaken of zelfs grote barsten aanbrengen. Je kunt jouw telefoon daarom het beste beschermen met een goed hoesje. Met een groot aantal modellen waar je een keuze uit kunt maken, ziet jouw telefoon er helemaal naar wens uit en kun je hem weer overal mee naartoe nemen.

De voor- en achterkant goed beschermen

Bij het kiezen van een goede iPhone 14 Pro Max hoesje kun je als eerste letten op de vorm waarin deze komt. De meeste mensen kiezen ervoor om voornamelijk de achterkant van een goede bescherming te voorzien en dan een screenprotector los te kopen. Beide kanten hebben echter veel te verduren. In jouw broekzak krijgen deze kanten bijvoorbeeld te maken met schuren, waardoor de eerste krassen al snel zichtbaar zijn. Als je jouw telefoon in jouw tas meedraagt, komt deze in contact met sleutels en andere objecten. Ook dit zorgt weer voor nieuwe beschadigingen. Bekijk daarom waaraan je jouw telefoon blootstelt, waarna je een keuze maakt voor jouw nieuwe hoesje.

De materiaalsoorten kennen eigen specificaties 

Je hebt dan verschillende materialen die de bescherming kunnen bieden die jij nodig hebt. Siliconen is een van de meest gebruikte beschermingsvormen. Het is flexibel, waardoor het hoesje er eenvoudig omheen gaat. Echter zal deze binnen een korte tijd ook weer kunnen beschadigen. Anderen kiezen daarom voor een verhard hoesje, waarbij leer en kunststof met elkaar gecombineerd zijn. Het leer geeft daarbij ook gelijk een luxe uitstraling aan de telefoon. Wanneer je voor jezelf bekijkt welke materialen het beste bij jou passen, zorg je er ook voor dat je voor langere tijd plezier aan jouw telefoon behaalt. Houd er wel rekening mee dat de hoesjes altijd kunnen beschadigen tijdens een harde val. 

Aanpassen aan jouw persoonlijkheid

Een iPhone 14 hoesje kun je als laatste ook nog aanschaffen op basis van de kleuren. Iedere kleur kun je aanpassen aan jouw persoonlijkheid. Heb je een favoriete kleur? Dan is de kans groot dat je hiervoor kiest. Ook verschillende prints en teksten zijn mogelijk. Als je nog meer persoonlijkheid aan wilt brengen bij jouw hoesje, is het laten ontwikkelen van een gepersonaliseerd hoesje een mogelijkheid. In dit geval kun je er een foto op laten plaatsen die veel voor jou betekent. Zo heb je jouw herinneringen altijd bij je en is jouw telefoon iets om met veel plezier naar te kunnen kijken.