Afbeelding
foto aangeleverd

Quintus open: ‘Ik mag weer!’

Algemeen

KAMPEN – Met de slogan ‘Ik mag weer!’ is Quintus het nieuwe seizoen gestart. Om mensen kennis te laten maken met het cursusprogramma, organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 van maandag 6 t/m zaterdag 11 september ‘Quintus Open’, met open lessen muziek, dans, theater, kunst en ambacht. De jaarlijkse open lesweek wordt afgesloten met een feestelijk programma rondom Open Monumentendag op zaterdag 11 september.

De organisatie vertelt: “Op zoek naar (twee)wekelijkse lessen of een korte cursus muziek, zang, dans, toneel, musical, muziektheater, spelen met taal, beeldende kunst of oude ambachten? Meespelen of -zingen in een band, koor, ensemble, combo of orkest? Of als kunstenaar zelfstandig aan de slag in de Quintus Grafiekwerkplaats? Het kan en mág allemaal weer bij Quintus, het kunstencentrum van Kampen, IJsselmuiden en de omliggende kernen. Weet je nog niet wat bij je past of wil je eerst eens sfeerproeven bij een atelier, muziekrepetitie, dansles of theatercursus? Kom dan naar Quintus Open. Hoe werkt het? Snuffel op quintuskampen.nl tussen het cursusprogramma, kijk op welke dag en tijdstip jouw favoriete lessen zijn en meld je even aan bij de infobalie. Dat kan ter plekke in het Quintusgebouw, telefonisch (038-3371200) of via de mail (info@quintuskampen.nl). Zo zorgt Quintus voor een goede spreiding van de bezoekers. Voor instrumentale en zanglessen kun je een gratis proefles of (online) ‘speeddate’ met een docent inplannen.”

De feestelijke afsluiting van Quintus Open is op zaterdag 11 september. Tussen 9.30 en 17.00 uur kunnen dan gratis filmvertoningen, exposities, muzikale optredens in en buiten Quintus bezocht worden. Kijk op www.quintuskampen.nl voor het uitgebreide programma.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 14 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 16 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41