Afbeelding
foto aangeleverd

Code Kampen draait door

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - De voorstellingen van de speelfilm Code Kampen in de Stadsgehoorzaal waren volledig uitverkocht. Afgelopen woensdag was er zelfs een bobo-voorstelling. Aan de makers werden enkele vragen gesteld: 

Is de film CODE KAMPEN film nog te zien? 

“Jazeker! Geen zorgen daarover. We hebben gelukkig allemaal nieuwe voorstellingen in het Ukien kunnen vastleggen. Op 10 en 22 oktober, 15 en 20 november, 11 en 12 december is de film daar te zien. De eerste kaarten zijn al weer verkocht. Die zijn te boeken op www.codekampen.com. Het was leuk om te zien dat ook bedrijven met hun medewerkers kwamen kijken. Over een paar maanden is het weer cadeautjestijd. Voor wie cadeau-inspiratie zoekt hebben we toffe Code Kampen pakketten samengesteld. Leuk voor in de schoen en voor pakjesavond dachten we zo. Die vind je binnenkort op de website.” 

Is de film echt zonder budget gemaakt?

“Ja! En daar zijn we best trots op. Iedereen die meegewerkt heeft aan de film op wat voor manier dan ook heeft dat uit liefde gedaan. Geweldig. Tijdens de opnames merkten we al hoe verbindend de film werkt en nu de film op het grote witte doek te zien is werkt die verbinding door bij de bezoekers. Echt genieten, nog steeds.”

Wat doen jullie met de opbrengst van de kaartverkoop? 

“De opbrengst van de Code Kampen voorstellingen gaat in het potje voor deel 2. Maakten we Code Kampen helemaal zonder budget, voor deel 2 zijn we aan het kijken hoe we dit keer met budget een film kunnen maken. Helemaal omdat we verschillende grenzen willen opzoeken én over willen gaan.”

Wanneer gaan jullie deel 2 maken?

“Natuurlijk zijn we daar achter de schermen al druk bezig. De bedoeling is om volgend jaar te starten met het opnemen van de film. We gaan het voor deel 2 wel andersom aanpakken. Eerst het verhaal schrijven en dan starten we met het filmen. En niet andersom. Er staat voor die tijd nog veel meer te gebeuren rondom Code Kampen. Houd ons maar gewoon in de gaten. Volg Code Kampen op Facebook.”