Afbeelding
foto aangeleverd

Sinterklaas zoekt uitrustpunten in Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

(bericht van de hoofdpiet)

SPANJE - Sinterklaas bezoekt ook dit jaar weer Kampen. Omdat de beste man niet de jongste meer is en de dagen voorafgaand aan 5 december best intensief zijn voor zo’n oude baas, heeft Sinterklaas af en toe behoefte aan een bank of stoel waar hij eventjes kan uitrusten. Daarom vraagt hij alle kinderen in Kampen om te zorgen voor een Sint-uitrustpunt. Dit kan bijvoorbeeld bij jou thuis zijn, in je buurt, straat, op je school of kinderopvang.

Op 9 november krijgen alle basisschoolleerlingen in Kampen (groep 0 tot 3) een poster om in te kleuren. Daarnaast kunnen kinderen de poster downloaden via facebook Sinterklaashuiskampen of Instagram Sinterklaashuis. Hang deze poster goed zichtbaar voor je raam, zodat Sinterklaas weet in welk huis, straat, buurt of school hij welkom is en ongestoord kan genieten van een warm welkom terwijl zijn pieten aan het werk zijn.

Sint-rustpunt@hotmail.com
Je kunt ook via een e-mailbericht laten weten dat de Sint bij jou welkom is. Maak een foto van je tekening en mail deze naar Sint-rustpunt@hotmail.com. Zet in dit bericht ook je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. Dan komt Sinterklaas misschien persoonlijk je stoel uitproberen. In week 48 beloont Sinterklaas het leukste, meest unieke en grappigste rustpunt met een mooi cadeau. 

Hoofdrustpunten
Aan de Julianstraat 63, bij de Steeges erf aan de Zwartendijk 3 en bij de natuurspeelplaats zijn hoofdrustpunten ingericht. Behalve Sinterklaas zijn kinderen daar ook welkom. Als hij er niet is mag je misschien wel even op de echte Sinterklaasstoel zitten en natuurlijk kun je je verlanglijstje of tekening in de postzak doen.