Afbeelding
beeld aangeleverd

Spelen met taal bij Quintus

Algemeen

KAMPEN – ‘Spelen met taal’ is een nieuwe loot aan de cursusboom van Quintus. Daarom pakt het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 dit voorjaar flink uit met cursussen Spoken word, Grensverleggend schrijven, Druk met Taal, Open Atelier Handletteren, Druk je STEMpel (stemtechniek), Verhaal illustreren & binden en workshops Plakpoëzie en collagegedichten. 

Ook voor een cursus muziek, theater of dans kan men bij Quintus terecht. Nieuwkomers zijn de korte cursussen Toneel 4+, 6+ en 9+, Dansmix (8+), Reis door het Lichaam (combi van spel, dans, yoga, mindfulness en tekenen voor groep 3-5), Fit met Quintus (50+) en Dans en Muziek als medicijn (NAH) en het koor Samen zingen, ook voor jou (mensen met een beperking).

Kunst en ambacht

Voor kinderen is er een Modeatelier blockprint (8+) waar ze van zelfbedrukte stof kleding en woonaccessoires leren maken; voor jongeren een cursus Popart Selfieproject en workshops Street art. Volwassen deelnemers (16+) kunnen kiezen uit o.a. tetradruk, monotype, botanisch tekenen, portretfotografie met je telefoon, keramiek, tekenen, schilderen en boekbinden. Richting Valentijnsdag organiseert Quintus een online workshop Plakpoëzie en streepproza voor alle leeftijden (vanaf 9 jaar) en in de voorjaarsvakantie twee toffe kinderworkshops: Joe Joe Ukelele (4-7 jaar) en Draadvogels met karakter (8-12 jaar).

Professionals

Ook voor professionals is er een cursusaanbod. Zo kunnen kunstenaars een workshop of masterclass lithografie volgen en terecht in het inspiratieatelier of de werkplaats grafiek. Meer weten over data, tijden en prijzen? Kijk op quintuskampen.nl of bel met Quintus via 038-3371200.