Afbeelding
foto aangeleverd

ChristenUnie op woningtour in IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN - ChristenUnie Kampen heeft afgelopen zaterdag een tour in IJsselmuiden gemaakt. Jan Peter van der Sluis, Kees Posthumus, Henry de Jong en Jakob Hakvoort, allemaal woonachtig in IJsselmuiden, waren aanwezig om de mogelijkheden van hun eigen dorp te bekijken. Deze rondrit werd gemaakt om te laten zien dat de ChristenUnie woningbouw als één van de speerpunten ziet voor de komende jaren.

De fractie wil vaart maken met het bouwen van woningen voor jong en oud. Starters die betaalbaar hun eerste huis kunnen kopen zoals op Oosterholt-Noord of op de inbreidingslocatie bij de scholen in IJsselmuiden. De ChristenUnie ziet daar graag jong en oud graag wonen in een hofje. De IJsselmuidenaren willen graag meer snelheid maken met de locatie ‘Bakkerij’ en ‘Sonneberghkwartier’ en zullen daar de komende tijd op blijven hameren.

De ChristenUnie wil naast bouwen en wonen in het dorp ook ruimte houden voor groen en recreatie, bijvoorbeeld door het prachtige Zoddepark, die momenteel gerenoveerd wordt. 

Deze foto geeft het vooroorlogse Wittenstein bij Kamperveen weer. 
Oorlogsverhalen van Groot IJsselmuiden (2/3): Cees Visscher, Kampen en Kamperveen Algemeen 2 mei, 12:53
Hendrik van't Veer één van de personen uit de verzetsgroep Wilsum.
Oorlogsverhalen uit Groot IJsselmuiden (3/3): De verzetsgroep Wilsum in beeld Algemeen 2 mei, 12:52
Afbeelding
Orgelconcert op Hemelvaartsdag door Evan Bogerd Algemeen 2 mei, 12:40