Afbeelding

De laatste NK kwalificatie wedstrijd voor de wielrenners van KWC

Algemeen Ingezonden

Gisteren reed de jeugd de Jeugdronde van Hasselt, met voor KWC aan de start: Luuk vd Belt, Rinze Vahl en Jurre Weber.

Luuk (cat. 2) begon lekker aan de wedstrijd met een prima start. Twee renners reden gelijk bij de rest weg. Luuk kon goed meekomen in een groepje van 4 volgers. Helaas moest hij na 5 rondjes lossen, maar hij reed nog goed door. Daardoor mocht hij toch nog het podium op met een mooie 3e plaats bij de jongens.

Rinze (cat. 3): Na een goede start kon Rinze de hele wedstrijd goed in de kop meefietsen. Helaas kwam hij 3 rondes voor het eind hard te vallen waardoor hij niet verder kon.

Jurre (cat 6): Mooi te zien dat er weer een aardige groep renners uit verschillende districten aan de start stonden, waaronder 2 toppers uit het Noorden vh land. Direct bij de start wisten deze heren knap weg te rijden om uiteindelijk een ronde ‘te pakken’. Jurre reedt zijn wedstrijd keurig in het peloton, waar de 2 koplopers ook weer hun plekje vonden. Om een ieder een veilige sprint te geven, kreeg het peloton al 5 rondjes voor het eind de bel. Een chaotische sprint volgde met voor Jurre een 11e plek.

Dit was de laatste wedstrijd om puntjes bij elkaar te racen voor kwalificatie voor het NK Jeugd in Nijverdal. Mogen Luuk, Rinze en Jurre knallen op het uitdagende parcours rond om Villapark, tegen de rand van de Sallandse Heuvelrug? We wachten het rustig af…

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 8 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 8 uur geleden