Afbeelding
Foto: aangeleverd

Humanitas zoekt vrijwilligers

Algemeen

KAMPEN – Vrijwilligers van Humanitas ondersteunen mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het ondernemen van activiteiten en bij het leggen van contacten. De vraag aan ondersteuning neemt toe. Daarom zoekt Humanitas dringend nieuwe vrijwilligers vanaf 18 jaar en ouder.

Petra Stevering van Humanitas vertelt: ‘Wil jij mensen helpen die een steuntje in de rug nodig hebben? Vind je het leuk nieuwe mensen te leren kennen en hen te helpen ontdekken waar hun kwaliteiten liggen? Samen leg je makkelijker contact en onderneem je sneller nieuwe activiteiten Je helpt iemand met het opbouwen van een eigen netwerk. Kun je goed luisteren en ben je aangenaam stimulerend gezelschap? Dan zijn wij op zoek naar jou. Maatje zijn geeft veel voldoening, je maakt het verschil in iemands leven, het is betekenisvol voor zowel deelnemer als vrijwilliger”.

In het Tandem-project staan vrijwilligers deelnemers een jaar bij en geven hen een duwtje in de goede richting om opnieuw deel van de maatschappij uit te maken. Deelnemers zijn ouder dan 18 en hebben een stap in de goede richting nodig. Vrijwilligers worden geschoold en er zijn regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten. 

Voor meer informatie: Petra Stevering, tel. 06-57881049 of p.stevering@humanitas.nl.