Afbeelding
Foto: Tennekes

The Hykanon Passion in Buitenkerk

Algemeen

KAMPEN – Zondag 26 maart wordt de The Hykanon Passion in de Buitenkerk uitgevoerd. De Passion vertelt het verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus; een verhaal over liefde, verraad en verbondenheid. Het is het bekende verhaal uit de Bijbel, maar in woorden en muziek van nu en daardoor toegankelijk voor een breed publiek.

Verteller is Hilde Palland (Tweede Kamerlid CDA). Hykanon - dat voor de gelegenheid wordt aangevuld met projectzangers – zal Nederlandstalige popsongs ten gehore brengen van onder meer Bløf, Boudewijn de Groot, Trijntje Oosterhuis en de 3J’s. Naast koornummers worden er ook solozang, duetten en instrumentale intermezzo’s ten gehore gebracht.
Medewerking komt van zangeres Lisanne Brinksma en rapper/zanger Benjamin Jesse.

Hykanona staat onder leiding van Janet van Gaalen-Schouten. Het koor wordt begeleid door een combo onder leiding van vaste pianist Paul de Vroome.

Aanvang 20:15 uur. Kerk open om 19:30 uur. Ingang alleen via het schoolplein (Mgr. Zwijsenschool) ter hoogte van Oudestraat 217. 
Gratis toegang. Collecte na afloop voor de onkosten. 

The Hykanon Passion wordt ook via een livestream uitgezonden door KampenOnline en op tv door RTV IJsselmond waardoor de Passion ook elders te volgen is. 

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29