Afbeelding
Foto: aangeleverd.

Brugmedia en Go-Ahead Kampen verlengen succesvolle samenwerking

Algemeen

KAMPEN – Vorige week vrijdagavond, tijdens de sfeervolle nieuwjaarsreceptie van Go-Ahead Kampen, hebben Brugmedia en Go Ahead hun langdurige partnerschap verder verstevigd. Met genoegen zijn de handtekeningen gezet onder de verlenging van het topsponsorcontract, waarmee een voortzetting van een al ruim 25 jaar durende samenwerking werd bekrachtigd.

Wat ooit begon met een paar advertenties is nu geworden tot een volwassen samenwerking op het gebied van marketing en communicatie. “We zijn erg blij met deze samenwerking en de komende drie jaar zijn wij weer verzekerd van een professionele partij die ons gaat ondersteunen”, aldus Frans van der Kolk, voorzitter van Business club IJsseldelta.

De businessclub van Go-Ahead Kampen, waarbij lokaal netwerken en zakendoen centraal staan, heeft met deze vernieuwde overeenkomst een solide basis voor de komende drie jaar.

De nieuwjaarsreceptie, waarbij de contractverlenging plaatsvond, was weer drukbezocht. Dit benadrukt het belang van de Business Club IJsseldelta. Het is een bewezen succesformule. Op de foto, die tijdens het evenement is genomen, staan Frans van der Kolk, Johan van der Kolk van Brugmedia, en voorzitter van Go Ahead, Theo Rietkerk.