Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Tim Noordman en Nico Veldman gaan door bij Go-Ahead Kampen

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - De selectie van Go-Ahead Kampen voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm. Na twaalf verlengingen en twee aanwinsten hebben nu Tim Noordman en Nico Veldman de samenwerking met Go-Ahead verlengd. Noordman voor één seizoen en Veldman is een overeenkomst voor twee seizoenen overeengekomen met de Kamper eersteklasser.

Noordman (28 jaar) maakte zijn debuut in 2013 en komt uit de eigen jeugdopleiding. Tussen 2013 en 2019 was hij zes seizoenen lang een betrouwbare doelman. In 2019 besloot hij om in een vriendenteam te gaan voetballen. Dit seizoen keerde Noordman terug tussen de palen bij de hoofdmacht van Go-Ahead. Dit seizoen is Tim weer onze eerste keeper en dat doet hij prima. Naast zijn kwaliteiten als sluitpost is Tim tevens een fijne persoonlijkheid in de groep”, zo laat Go-Ahead weten. ?

Veldman (24 jaar) speelde tussen 2015 en 2017 bij SVI. Hij viel de scouts toen meteen op en in het seizoen 2017-2018 was de snelle en behendige aanvaller actief bij Go-Ahead Kampen. Begin 2018 had Veldman al toegezegd om terug te keren bij SVI, wat vervolgens ook gebeurde. “We zijn hem toen blijven volgen en bij SVI heeft hij zich in de eerste klasse prima doorontwikkeld als sterkhouder en publiekslieveling. Deze lijn heeft hij door getrokken in het begin van dit seizoen bij Go-Ahead Kampen Vooral in de 1-2 uitoverwinning bij Bennekom, waar Nico twee keer scoorde, liet hij zien over veel kwaliteiten te beschikken”, aldus Go-Ahead.

Inmiddels heeft Go-Ahead zestien spelers vastgelegd voor komend seizoen. Wilbert Wessels keert na dit seizoen terug bij Go-Ahead en met Martin van Drent werd een nieuwe keeper gehaald. Daarnaast hebben Jurrian Zandbergen, Nick Hendriks, Niek van Enk, Bram van Enk, Sven Hellendoorn, Rob ter Horst, Dyon Kleppe, Tristan van Zuiden, Steven Vonk, Luuc Knul, Reza Hosseini en Cor Straetemans (tevens keeperstrainer) hun contract met een jaar verlengd. Met Tim Noordman en Nico Veldman ligt het aantal vastgelegde spelers op zestien. ????

Afbeelding

Gerard Meijeringh