Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Gezellige inloopavond op zaterdag 2 maart 2024 van het mannenkoor ‘Recht Deur Zee’

Algemeen

Mannenkoor “Recht Deur Zee” organiseert op Zaterdag 2 maart 2024 weer haar jaarlijkse gezellige inloopavond. De locatie is ook dit jaar weer zalencentrum, “de leuke Hanzestad” IJsseldijk 12 te Kampen. Op deze avond zal “Recht Deur Zee” enkele optredens verzorgen.

Bente van der Steeg uit Genemuiden, bekend van “The Voice Kids” ondersteunt het koor bij een aantal nummers met haar zang- en vioolspel. In de pauze en na afloop kunt u nog genieten van het zangduo “Men in Music “die op interactieve wijze het aanwezige publiek zal vermaken.  Ook dit jaar is er weer een verloting met vele mooie prijzen. Aanvang 20.00 uur, de toegang is gratis, zaal open vanaf 19.30 uur.

Mannenkoor “Recht Deur Zee” heeft inmiddels al weer een drukke optredens agenda 2024. Er staan optredens gepland in verzorgingstehuizen in Kampen, IJsselmuiden en Zwolle. Het koor verleent ook zijn muzikale medewerking aan Sail Kampen tijdens de komende paasdagen.  Daarnaast neemt het koor deel aan het bekende Muzikaal Bootwateren 2024 in Ameland op zaterdag 15 juni. Ook is het koor uitgenodigd om de botterdagen Elburg op zaterdag 14 september 2024 muzikaal luister bij te zetten.

Het belooft een gezellige avond te worden op zaterdag 2 maart 2024 in de “Leuke Hanzestad” Het koor “Recht Deur Zee” heet u dus van harte welkom.

Dit is een partnerbijdrage van Mannenkoor Recht Deur Zee:
www.rechtdeurzee.nl.