Voorjaar in de Vrije ruimte
Voorjaar in de Vrije ruimte Foto: Sasja IJmker

Activiteiten in de Vrije ruimte

Cultuur Ingezonden

IJsselmuiden-  Het is Lente! Alles is weer heerlijk groen en in bloei. De Vrije ruimte is geopend, wat is er zoal te doen? Op Vrijdag  19 Mei  van half 8 tot 22 uur wordt de Vrouwencirkel gegeven door Sasja IJmker. Op Dinsdag middag van 14-15:30 uur en Donderdagmiddag van 15:30 tot 17 uur is het Schilderatelier geopend voor alle kinderen. Je kunt een keer komen kijken of je het fijn vind in het atelier en je kunt er nieuwe vrienden ontmoeten. 

Het Schilderatelier gaat open op zaterdagen, houdt de faceboek pagina van de Vrije Ruimte IJsselmuiden in de gaten. Voor nu zijn de volgende data bekend; zaterdag 20 mei van 10-12 uur. Zaterdag 10 juni en 24 juni van 10-12 uur. Zaterdag 1 juli en 8 juli van 10 -12 uur. Op de woensdagochtenden van half 10 tot 12 is er Open Atelier, en kan iedereen vanaf 18 jaar zelf creëren in een atelier- setting met begeleiding van een beeldend kunstenaar.

De Vrije ruimte is een plek om te delen. Ben je op zoek naar een atelierplek om te werken, wil je zelf een workshop geven, een muziek optreden geven, of iets anders doen? Neem dan contact op met de Vrije ruimte, kom langs op Zandbergstraat 2 in IJsselmuiden. De Vrije ruimte is gevestigd in Cultuurbroedplaats Het Werk. Of bel: 06-19736056.