Open Atelier
Open Atelier Foto: L. Roelofsen

Zomer in de Vrije ruimte

· leestijd 1 minuut Cultuur Ingezonden

Heerlijk grote vakantie! Zeeën van tijd! Voor jezelf, dat kan in de Vrije ruimte. Het atelier is geopend, laat je creativiteit stromen en verras jezelf. Je kunt er nieuwe vrienden maken. Het Schildersatelier voor kinderen is geopend op de dinsdagochtend en donderdagochtend van half 10 tot 12 uur. Donderdagmiddag is het Schilderatelier geopend van half 2 tot 15:30. Je kunt er vrij werken, met je eigen ideeën en gevoel zelf dingen maken.

Tentoonstelling en workshop

Donderdag  27 Juli bezoeken wij met het Schilderatelier voor kinderen, de Nevengeul Zomertentoonstelling van de IJsselbiënnale 2023, op de verschillende locaties in Kampen. We starten om 9:30 bij de Stadskazerne. Dinsdagochtend 1 Augustus een workshop; Schrijf een brief! Maak mail art. Brieven schrijven, post sturen dat kan gelukkig in het digitale tijdperk nog steeds. Alle materialen zijn aanwezig met frankering. Donderdagochtend 3 Augustus: Maak een zelfportret naar de waarneming met behulp van een spiegel. Daarna maak je een zelfportret vanuit je gevoel, in een schilderij of met een grafische techniek, zoals linodruk. Donderdag 10 Augustus; Maak een schilderij met de schoenen die je nu draagt.

Open Atelier 18+                                                                                                                                   Het atelier is op de woensdagochtend geopend, van half 10 tot 12. Zoek je een atelier plek om te kunnen werken, of wil je hulp bij tekenen en schilderen, je wordt bijgestaan door een kunstenaar. Je kunt er werken met Grafische technieken. Op Woensdagochtend 2  Augustus bezoeken wij de tentoonstelling “Aankomen in een vertrek, mechaniek van de verwondering” van Work#art. In Broedplaats Het Werk. De tentoonstelling is deel van de Nevengeul zomertentoonstelling.

Het Open atelier 18+ is ook op de woensdagavond geopend van 18:30 tot 21 uur. Ruimte voor het maken van je eigen kunst, ontmoeting en gesprek. Zandbergstraat 2 IJsselmuiden. Heb je een idee, of wil je graag op een andere dag iets doen, laat het weten, 06-19736056.                                                                                                                                                                 

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.