Douwe Bob en eigenaar Wim van der Starre in Café The Moonshiners.
Douwe Bob en eigenaar Wim van der Starre in Café The Moonshiners. Foto: Aangeleverd.

5-jarig jubileum Moonshiners opgeluisterd door optreden Douwe Bob (Video)

Horeca Kampen

KAMPEN - Café The Moonshiners uit Kampen bestaat vijf jaar. Dat werd afgelopen zaterdag gevierd met een besloten feest voor familie, vrienden en vaste gasten. Tijdens de avond trad Gertjan van der Weerd met band op en als verrassing speelde ook speciale gast Douwe Bob een aantal liedjes.


Kelly Landsman - van der Starre vertelt: “We bestonden dus afgelopen weekend 5 jaar, hadden Douwe Bob een jaar geleden (februari 2023) al eens in de kroeg gehad samen met zijn manager. Zijn manager is Kampenaar, Ewout Key Rameijer. Tijdens dat bezoek heeft hij met mijn ouders kennisgemaakt en gesproken over de liefde voor bluegrass en country muziek. Toen bleek ook dat hij een bekende is van de familie van mijn moeder (familie de Bruin, zij komen uit Sliedrecht). Mijn neef woont op Curaçao en is de beste vriend van Douwe Bob. Dit schepte een band. Daarom hebben we hem gevraagd of hij bij ons wilde spelen op ons jubileum. Dit leek hem te gek, en zo is dit tot stand gekomen. Er is een warme band ontstaan en dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat hij komt en hier speelt.”
Landsman spreekt van een fantastisch weekend en bedankt iedereen voor het vertrouwen in de zaak. “Een feest met een gouden randje, eentje voor in de boeken!”