Afbeelding
aangeleverd

Online Kampen Cocktail Momentje voor iedereen in de gemeente Kampen

Partnerbijdrages

KAMPEN - De traditie van het Kampen Partners Koffiemomentje is gesneuveld in coronatijd. En daarmee ook het jaarlijkse Champagnemomentje op de eerste maandag van het nieuwe jaar. Maar Kampen Partners wil wel met elkaar proosten bij de start van 2022. “En daarom presenteren we met veel trots en plezier het aller-aller-allereerste Kampen Partners Cocktail Momentje van de eeuw.”

Online, dus 100% coronaproof Doe-Het-Zelf stijl: je gaat je eigen cocktail maken Voor mensen die van alcohol genieten én mocktail liefhebbers Onder begeleiding van een professionele cocktail shaker Met mooie prijzen en een gratis cocktailpakket thuisbezorgd

Meld je nu gratis aan voor het 

Online Kampen Cocktail Momentje

Vrijdag 7 januari
Van 17 tot 18 uur
Via MS Teams (link volgt)
Hoe gaat het in zijn werk?

Je geeft je op via https://bit.ly/cocktailmomentje. Let op: als je met meerdere mensen meedoet, wel even allemaal apart aanmelden. Je ontvangt een bevestiging en nadere instructies via e-mail van r.tameling@kampenpartners.nl. (check anders even je spambox!). Je ontvangt op 6 of 7 januari je cocktailpakket thuis. (of als je niet in de gemeente Kampen woont: het pakket staat voor je klaar bij de Tourist Info in de Stadskazerne)

Op 7 januari kun je vanaf 16.45 uur inloggen: (de deelnamelink krijg je via e-mail).

Om 17 uur krijg je instructies om zelf je cocktail of mocktail te bereiden. Daarnaast heeft Kampen Partners nog een paar online verrassingen voor jullie in petto. Uiterlijk 17.45 uur: met zijn allen online proosten op het nieuwe jaar! Organisatie: Kampen Partners, Evenementen Platform Kampen en Tourist Info Kampen. Met steun van het Heropeningsfonds Kampen.

Nick de Vries

Nick de Vries