Afbeelding
Aangeleverd

Camping Le Marisol

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heb jij ook al weer zo’n zin in de vakantie? Even niks moeten en lekker ontspannen in de warme zon? Er zijn zoveel campings en vakantieparken, dat de keuze haast niet te maken is. In dit artikel nemen we je mee op reis naar Zuid-Frankrijk, om precies te zijn naar Torreilles. Een prachtige bestemming waar we je graag meer over willen vertellen.

De omgeving

In de omgeving van Torreilles zit je zó met je billen in zandstrand voor een ontspannen dagje aan de zee. Er zijn allerlei activiteiten te doen op het water, zoals waterskiën en wakeboarden, maar je kunt ook heerlijk wandelen of fietsen door de ongerepte natuur van de omgeving. Andere activiteiten rondom de camping zijn paardrijden, scubaduiken, paintballen en raften. In deze prachtige entourage vind je misschien wel de beste camping Frankrijk Vacanceselect: Camping Le Marisol. Gelegen aan de voet van de Pyreneeën, waardoor je uitzicht hebt op de bergen en deze zelfs kunt gaan beklimmen. Een leuk dorpje om zeker te bezoeken tijdens de vakantie is Collioure, aan de Catalaanse kust. Dit dorpje heeft een mysterieuze toren, een heus kasteel op het water en een doolhof aan straatjes, straatmuzikanten, marktkraampjes en tapasbars.

De faciliteiten

Camping Le Marisol is een luxe camping die een paar jaar geleden helemaal is gerenoveerd. De camping is geschikt voor de hele familie; van jong tot oud. Er zijn vele faciliteiten op de camping te vinden, zoals een groot waterpark waar we later uitgebreider op in gaan, een zandstrand om de mooiste zandkastelen te bouwen, meerdere sportvelden, minigolf en een animatieteam. Ook voor de nodige ontspanning ben je hier aan het juiste adres met een hamam, sauna en spa. Je kunt hier terecht voor heerlijke massages en andere ontspannende behandelingen. Van al dat spelen en ontspannen krijg je honger. Gelukkig kun je hiervoor terecht in maar liefst twee restaurants, de snackbar of supermarkt op de camping.

Spetteren in het waterpark

Zwemmen is een geliefde activiteit tijdens de vakantie en op camping Le Marisol kun je dit dan ook urenlang doen in het grote waterpark. Het park bestaat uit verschillende baden waarvan sommige verwarmd zijn. Er is een waterspeeltuin, een bubbelbad, een wildwaterstroom, een solarium en een glijbaan van 9 meter hoog en 70 meter lang. Een waterpark waar iedereen urenlang plezier zal hebben! Voorzien van ligstoelen en parasols om lekker te zonnen en te ontspannen. Kortom, een camping waar ze alles hebben in één van de mooiste stukjes van Frankrijk!