Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Column Ondernemen in Kampen Systra: Ver weg, maar toch dichtbij

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Het is nog niet zo lang geleden: je reed naar de klant, maakte een praatje bij de balie en deed voor jezelf alvast een bak koffie in. Bij sommige bedrijven was je kind aan huis. Dat ben je nu waarschijnlijk nog steeds, maar toch is er iets veranderd: je hoeft niet meer in de auto te stappen om elkaar te zien. Hierdoor ben je minder vaak op locatie.
We gaan tegenwoordig steeds bewuster om met onze tijd. Besteden we een middag aan persoonlijk contact of kiezen we voor een efficiënt overleg via het beeldscherm? Die afweging kan soms best lastig zijn. Wanneer je al je afspraken op locatie plant, kost dat veel tijd. Maar spreek je klanten alleen maar digitaal, dan mis je het gevoel van verbinding.
Het is zoeken naar de juiste balans. Microsoft Teams helpt je daarbij: je kunt hiermee een omgeving creëren waarin je efficiënt en veilig met de klant samenwerkt. Niet op kantoor, zoals voorheen, maar in de cloud. In deze omgeving komt alles samen: je kunt documenten beheren en bewerken én met elkaar bellen, chatten en online vergaderen.
Met Microsoft Teams til je de samenwerking met de klant naar een hoger niveau. Hoewel je elkaar in de cloud ontmoet, kom je in de digitale wereld misschien wel dichter bij elkaar dan ooit. En wil iemand weer een keer in de ogen kijken? Dan weet je zeker dat je de juiste documenten bij de hand hebt. Microsoft Teams is namelijk altijd en overal beschikbaar.”

Deze column is geschreven door Korné Spaan van Systra ICT.
Korne@systra.nl.

Nick de Vries

Afbeelding
Verdachte van moord op dochter na sprong in IJssel naar Pieter Baan Centrum Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
In- en uitchecken met betaalpas of creditcard in bussen OV-regio IJsselmond Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
N50 Kampen – Kampen Zuid: werkzaamheden en verkeershinder van 3 tot 17 mei Algemeen 18 uur geleden