VV Kampen verliest bij VSW

WINDESHEIM - VV Kampen is zaterdag met nul punten teruggekeerd uit Windesheim. VSW won met 2-0 door twee goals van Joey Platenkamp.

VV Kampen en VSW deden in de eerste helft weinig voor elkaar onder. Beide ploegen kregen kansen, maar het was VSW dat scoorde. Platenkamp profiteerde van onachtzaamheid in de Kamper verdediging. Kampen had ook een keer moeten scoren. Na een overtreding op Silvan van der Meulen miste Kevin Veger een strafschop.

In de tweede helft voerde VSW de boventoon. “Het was een conditioneel verhaal. We kwamen er niet meer aan te pas”, aldus Kampen-trainer Jeroen Kloekke. In de 66ste minuut bepaalde Platenkamp de eindstand op 2-0. Hij benutte een penalty na een overtreding van Silvan van der Meulen.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 13 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 13 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 13 uur geleden