Afbeelding
Foto: Hans Smit

Inschrijving Zwolse Halve Marathon zondag 20 maart van start

Sport

ZWOLLE - Hardlopers die mee willen doen aan de Scania Zwolse Halve Marathon kunnen zich binnenkort inschrijven. De organisatie heeft de inschrijving voor de 4 Engelse Mijlen en de halve marathon vanaf zondag 20 maart opengesteld. Het evenement vindt plaats op zaterdag 11 juni. 

In 2020 en 2021 ging er een streep door het hardloopfestival vanwege corona. De editie van 2020 was sneller dan ooit volgestroomd. Binnen vijf uren na de opening had zich al het maximum van vierduizend deelnemers voor de Halve Marathon ingeschreven, maar een maandje later werd de wedstrijd geannuleerd en kregen deelnemers hun inschrijfgeld terug. Vorig jaar werd de wedstrijd al in een eerder stadium van de kalender gehaald, voordat de inschrijving werd geopend. 

Dit jaar besloot de organisatie de inschrijving voor de editie van 2022 te verschuiven van februari naar maart vanwege de onzekerheid om de coronamaatregelen voor grootschalige evenementen. Inmiddels is aan alle onzekerheid een einde gekomen. Hardlopers kunnen zich vanaf zondag 20 maart inschrijven voor de Vier Engelse Mijlen of de Halve Marathon. De inschrijving gaat vanaf 12.00 uur van start. 

Dit jaar viert het hardloopfestival een jubileum. Het Zwolse Halve Marathon Festival wordt voor de 20ste keer gehouden. “Het bestuur verheugt zich erop om eindelijk weer ons mooie festival in de binnenstad van Zwolle te kunnen organiseren en verwacht een kleine tienduizend enthousiaste lopers te kunnen begroeten”, zo laat de organiserende Stichting Zwolse Halve Marathon weten.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16