VV Kampen pakt op karakter de volle buit

KAMPEN - VV Kampen heeft zaterdag in een matig duel de tweede zege van het seizoen behaald. Op eigen veld werd VSW met 3-2 verslagen. Dat veld was op sommige plekken slecht bespeelbaar wat het voetbal niet ten goede kwam.

Daarnaast speelden beide teams slordig met veel onnodig balverlies. Daarentegen kon trainer Jeroen Kloekke van VV Kampen wel tevreden zijn over de inzet van zijn team. ¨Het elftal heeft alles gegeven.¨

Yousef Nasher maakte namens de Kampenaren de 1-0. Daarvoor had VSW ook  de kans gehad de leiding te nemen, maar de doelman van VV Kampen voorkwam dat met twee prima reddingen. Nog voor rust verdubbelde VV Kampen de score. Jos Koetsier nam een hoekschop die nog door VSW kon worden weggewerkt, maar in de rebound was diezelfde Koetsier succesvol. Kloekke: ¨Het was in de eerste helft een redelijk gelijkopgaande wedstrijd. Ook VSW had met een voorsprong de rust in kunnen gaan.¨

VV Kampen gaf de comfortabele voorsprong na rust uit handen. Na een uur spelen maakte Joey Platenkamp de aansluitingstreffer en een kwartier later bracht Luca Platenkamp beide teams op gelijke hoogte. Met een fraai doelpunt werd echter Salim Ben Mansour matchwinnaar. Daarna kwam VV Kampen niet meer in de problemen. Het enige dat Kloekke zijn spelers kon verwijten, was dat het de tegenstander door twee momenten van onoplettendheid nog liet terugkomen tot 2-2.

Deze foto geeft het vooroorlogse Wittenstein bij Kamperveen weer.
Oorlogsverhalen van Groot IJsselmuiden (2/3): Cees Visscher, Kampen en Kamperveen Algemeen 2 mei, 12:53
Hendrik van't Veer één van de personen uit de verzetsgroep Wilsum.
Oorlogsverhalen uit Groot IJsselmuiden (3/3): De verzetsgroep Wilsum in beeld Algemeen 2 mei, 12:52
Orgelconcert op Hemelvaartsdag door Evan Bogerd Algemeen 2 mei, 12:40