KHC koestert punt in duel tegen DZOH

EMMEN - De voetballers van KHC en DZOH kregen zaterdag waar ze recht op hadden, namelijk een punt. In een wedstrijd met een niet al te hoge amusementswaarde en waarin kansen spaarzaam waren werd het 0-0.

In de eerste helft kregen de Kampenaren op bezoek bij DZOH drie goede kansen. De beste daarvan was voor Leroy Knol. Burak Alp wist met een vrije trap Knol te bereiken. Diens inzet werd via de keeper en de lat onschadelijk gemaakt. Voor rust kreeg ook DZOH een grote kans. Die ploeg was ook in de tweede helft nog een keer dichtbij met een kopbal.

Waar KHC in de eerste helft dreigender was geweest, was DZOH dat na rust. Dit zonder dat er, afgezien van die ene kans, veel mogelijkheden vielen te noteren. Daarmee was het dan misschien niet de meest aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken, maar een punt uit bij DZOH is niet slecht, aldus KHC-trainer Kenan Durmusoglu. ¨Beide teams stonden verdedigend goed, maar waren aanvallend niet bij machte om echt veel af te dwingen. Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.¨

Volgende week tegen Achilles ´12 hoopt Durmusoglu wel op drie punten. Dat zal moeten gebeuren in een wedstrijd waarin een aantal vaste waarden ontbreekt. In de laatste weken liep KHC averij op. Zo zijn Karim Gabara, Maurice Vespignani, Jarron de Lange, Tim Sleifer en Delano Rijke geblesseerd. Durmusoglu: ¨We hebben nu wel te kampen met een blessuregolf. De winterstop straks komt voor ons op een goed moment.¨ In de tussentijd is het voor andere spelers een moment om op te staan, meent Durmusoglu.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 7 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 7 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 10 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 18 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 19 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 19 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57