Welke 'reddende engeltjes' stonden achter deze tafel tijdens het Kamper Stripspektakel?
Welke 'reddende engeltjes' stonden achter deze tafel tijdens het Kamper Stripspektakel? (foto: Maarten van Gemert)

Wie hielpen bij het Stripspektakel spontaan mee bij de Stadskazerne?

Algemeen

(door Maarten van Gemert)  
KAMPEN – De organisatie en het bestuur van het Kamper Stripspektakel kijken terug op een geslaagde 23e editie, afgelopen zaterdag in de Oudestraat benedenstrooms. Ze zitten echter met een prangende vraag. Daarvoor roepen ze de lezers van De Brug te hulp. Wie waren de reddende engeltjes die uit de lucht kwamen vallen en de ganse dag bij de Stadskazerne hebben geholpen?

Dit jaar was het Kamper Stripspektakel weer terug op haar oude stek, de Oudestraat. Van het Oude Raadhuis tot op het Van Heutszplein stonden er kramen vol met stripalbums. Daartussen zaten soms nog druk tekenend, de striptekenaars en scenarioschrijvers.

Koffietafel
Op het voorplein van de Stadskazerne stond een tafel waar koffie, thee en een sapje verkrijgbaar waren. Die tafel is de hele dag bemensd geweest door een ”ouder echtpaar”, aldus Paul Reichenbach. De spil in het hele gebeuren wil graag weten wie dat waren. Bij het bestuur weet niemand het. Reichenbach wil de spontane helpers, in alle drukte, met hand- en spandiensten graag bedanken. Hij heeft een presentje klaar liggen.

Wie o wie
Bent u het die dit leest of weet iemand wie de twee ’reddende engeltjes’ waren? Laat het ons weten op Facebook, Twitter of mail de redactie. Het zullen toch geen gasten van buiten Kampen geweest zijn?!


Tegenover de koffietafel keken de gezochte ’reddende engeltjes’ uit op de graffiti workshop (foto: Maarten van Gemert)