Afbeelding
Aangeleverd.

Meer dan 70 ondernemers aangesloten bij Kampen Kado

Ondernemen in Kampen

Citymarketeer Roeland Tameling werkt voor de stichting Kampen Partners. Hij doet een dringend beroep op het bedrijfsleven van Kampen voor een solidariteitsactie: “Wilt u uw medewerkers blij maken met een typisch Hartelijke Hanzestad  Kampen geschenk? Doe ook uw collega ondernemers een lol en maak gebruik van dé cadeaubon voor Kampen. Kampen Kado betekent voordeel voor u, de consument en de lokale economie!”

Tameling vertelt, dat inmiddels 47 winkels, 20 uitjes en horecazaken en 4 andere ondernemende partners in Kampen zijn aangesloten bij Kampen Kado. Bij hen kunnen de cadeaubonnen worden ingeleverd. Een actueel overzicht staat op www.kampenkado.nl.

Kampen Partners hoopt, dat werkgevers in Kampen voor jarige werknemers, jubilarissen en andere relaties Kampen Kado bonnen aanschaffen. Tameling somt de voordelen op: “Zo laten we hen meer van Kampen genieten: funshopping in het gevarieerde winkelaanbod, uitgaan in de leukste horeca van Kampen en topattracties bezoeken voor jong en oud! Ze kunnen afhankelijk van de coronasituatie ook evenementen, theater en andere optredens meemaken. U bepaalt zelf welke bedragen u wilt besteden, u verrast uw medewerkers met een origineel cadeau en… u draagt zo concreet bij aan de promotie van onze stad!

Wat is Kampen Kado?
De Kampen Kado Cadeaubon is een variant op de VVV-bon waarmee de houder van de bon bij diverse aangesloten lokale winkels en voorzieningen kan betalen. Met de cadeaubon kan de werknemer bijvoorbeeld aankopen doen bij de groenteboer of slager, maar ook een avond uit of een kop koffie op de hoek betalen.

Nick de Vries

Nick de Vries

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 4 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Vermiste vrouw in Emmeloord mogelijk op de bus gestapt naar Kampen 112 23 apr, 15:08
Hoogwater langs het Zwarte Water bij Genne, 28 december 2023.
Nieuw project over Overijsselse watersnoodramp van 1825 Algemeen 23 apr, 14:09
Van links naar rechts: Johan van Heerde van KIJG, wethouder Richard Boddeus, burgemeester Eddy Bilder en Henk Leidekker. Op de achtergrond voorzitter Gerrit Visscher van KIJG.
Record aantallen jonge paling in Kampen en Zwartewaterland Algemeen 23 apr, 14:03