Afbeelding
Stockfoto

Wethouder Geert Meijering: ‘Altijd bereid om in gesprek te gaan’

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - Wethouder Geert Meijering heeft begrip voor de zorgen van PSV Kampen. Hij wil graag in gesprek met de vereniging.

“Ik heb zo’n anderhalf jaar geleden gesproken met PSV Kampen over de plannen, maar ik ben niet bekend met de plannen over de zonnepanelen”, vertelt Meijering.

De wethouder legt vervolgens uit waarom er geld gaat naar bijvoorbeeld onderhoud van velden. “Daar is de gemeente voor verantwoordelijk. Kleedkamers en velden zijn ons eigendom. Dat is een belangrijk verschil met de accommodatie van PSV Kampen. Dat geeft ons minder aanleiding om wat te doen.”

Maar dat wil volgens Meijering niet zeggen dat de gemeente aan de kant blijft staan. “We willen wel meedenken in de plannen. We zijn, samen met de collega’s van duurzaamheid, altijd bereid om in gesprek te gaan. PSV Kampen is welkom om de plannen toe te lichten.” Daarnaast legt de wethouder ook nog even de nadruk op een andere optie. “We hebben al eerder aangegeven dat clubs goedkoop geld kunnen lenen. Daar willen we borg voor staan bij financiers”, besluit Meijering.

Gerard Meijeringh