Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Freddie van den Burg en Carlo Bergsma zijn nog lang niet klaar bij ’s-Heerenbroek

· leestijd 1 minuut Sport

(door Gerard Meijeringh) ’

S-HEERENBROEK - Het trainersduo Freddie van den Burg en Carlo Bergsma zit ook komend seizoen op de bank bij ’s-Heerenbroek. Beide trainers hebben hun contract bij de vierdeklasser met één seizoen verlengd. Van den Burg en Bergsma zijn bezig aan hun tweede seizoen als hoofdtrainer in ’s-Heerenbroek.

Beide partijen hadden weinig bedenktijd nodig. “We hebben een goede klik met de groep en zien progressie. Ons idee over voetbal zie je steeds meer in het spel terug”, aldus Van den Burg. ”Dit seizoen waren we goed begonnen, maar vervolgens kun je niet door. Dat geeft toch een onbevredigend gevoel. We hebben er zin om er weer een vol jaar tegenaan te gaan. En ik heb de stille hoop dat we dit seizoen nog een halve competitie kunnen spelen. Als je half maart begint, kun je toch nog een behoorlijke periode voetballen. Er komt weer een leuke tijd aan en er liggen veel uitdagingen. We hebben een lijn ingezet, maar zijn nog lang niet klaar. We willen ons werk afmaken bij ’s-Heerenbroek.”

Van den Burg en Bergsma voelen zich beide eindverantwoordelijk bij de hoofdmacht van ’s-Heerenbroek en werken op basis van gelijkheid. “We gaan lekker samen door. Onze samenwerking is nog hechter geworden. We vullen elkaar steeds meer aan. Dat merk je ook in de groep”, aldus Van den Burg, die verder kijkt dan het eerste team. “We willen ook meer tijd investeren in de jeugd. Dat is ook belangrijk. We willen met trainers praten, sparren, om ze zo een duwtje in de rug te geven. We willen de club in de breedte in alle linies vooruit helpen.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29